Palliatieve zorg en COPD 2

De blog “Palliatieve zorg en COPD” was nog maar net gepubliceerd of ik ontving opnieuw een mailtje van de beheerder van de website palliatievezorg.nl, met de volgende inhoud.

Beste Hans Groeneweg,

Het tekort aan de website is aangepast, zie http://www.palliatievezorg.nl/page_2154.html.

Ik geef direct toe dat de informatie summier is, maar dat heeft te maken met de algemene doelgroep van de website. We besteden evenmin uitgebreide aandacht aan hartfalen of dementie. Mocht u verdere info wensen over COPD… U bent bekend met de richtlijnen van onder meer CBO en Pallialine (http://www.pallialine.nl/index.php?pagina=/richtlijn/item/pagina.php&richtlijn_id=755)?

Hartelijke groeten,
Rob

Een enorm snelle reactie die ik ten zeerste waardeer. Bekijk zelf de toeving over COPD op de website.

4 september 2011, Leeuwarden, Aldlân Oost, thuis

Advertenties

Over oogwerkdotnl

Levenslustige man, geboren in het jaar 1957 te Vlaardingen. Opgegroeid in Delfzijl en thans levend in de hoofdstad van Friesland. Zowel passief als actief muziekliefhebber. Kan drummen en een beetje gitaar spelen. Andere grote passie is zeilen. Bij voorkeur in een open boot maar vind het ook heerlijk om met een kajuitjacht op zee te zeilen of met een platbodem op het Wad. Gehuwd met Anna Wolthuizen die eind 1995 met een ernstige vorm van MS geconfronteerd werd. Zelf sinds enige jaren ernstige longproblemen. COPD Gold 4. Dit is de laatste fase van deze chronische ziekte. Waar Anna eerst de patiënt was en ik de gezonde partner, lijken de rollen nu wel omgekeerd. Vaak is Anna de betere van ons tweeën. Waar het zal eindigen en wanneer, is door geen mens met enige zekerheid te zeggen. Ook de longartsen kunnen geen enkele prognose schetsen. Dat ik niet heel lang meer te leven heb, denken ze wel te kunnen zeggen maar hoe lang "niet lang meer" dan is, weten ze ook niet. Natte vinger werk dus. En daar moeten we het dan maar mee doen.
Dit bericht werd geplaatst in Laatste gevecht. Bookmark de permalink .

2 reacties op Palliatieve zorg en COPD 2

  1. Sam zegt:

    Geweldig Hans!!! Super !! 🙂 En wat top dat ze zo snel er wat mee gedaan hebben!!

    Gr Sam

  2. nonja zegt:

    Dank Hans voor de info en ook over lotgenoot Beatrixoord,weet je wat grandioos is,ik wist zomaar 3 kanjers van vrouwen die daar toen waren en in je schets zouden kunnen passen.Ik wil ook vechten maar vannacht had ik het koud omdat ik te moe was om het dekbed over me heen te trekken (maar nu ben ik heerlijk warm door de zon.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s