Loting Stelvio Trial

Even een snelle update. De fosterperikelen zijn nog steeds onduidelijk. De geleverde doosjes blijken nu ineens uit Italië te komen. Van de assistente van de huisartsenpraktijk hoorde ik dat er mogelijk bezwaren zijn tegen het ophalen van foster bij diverse apotheken. Pas morgen word ik hierover gebeld door mijn huisarts. Dat duurt me allemaal wel wat lang maar aan de andere kant, de man heeft vakantie dus wat dat betreft is het natuurlijk wel fantastisch dat hij zijn vrije hoofd hierover buigen wil. Altijd al geweten dat Romke een man naar m’n hart is. Dit heb ik in eerdere blogs ook al eens duidelijk uitgesproken, dacht ik. Een huisarts die je komt opzoeken als je in het ziekenhuis ligt. Een huisarts die zonder afspraak even langs wipt om te kijken hoe het gaat. Een huisarts die tijdens z’n vakantie aandacht besteedt aan een nijpend probleem van een patiënt van hem. Waar vind je nog zo’n huisarts?

Het fosterprobleem wil ik niet teveel mijn gedachten laten beheersen. Ik heb het toch al moeilijk genoeg. Het lukt me niet mijn aandacht te onttrekken aan aanstaande dinsdag. Dinsdag krijg ik namelijk de uitslag van de loting in de Stelvio Trial. Word ik in oktober of in maart behandeld door dr. Slebos. Ik ben namelijk zo bang dat het maart wordt. Waarom bang? Ik voel me achteruit gaan. Eigenlijk ben ik bang dat ik langzaam onderuit ga en dat maart dan ineens een heel eind weg is. Mocht ik ontsteking op ontsteking krijgen waardoor mijn weerstand dusdanig ondermijnd wordt dat mijn lichaam het niet meer trekt, dan vrees ik het ergste.

Het zal toch niet zo zijn dat als ik in maart geholpen word, het voor mij niet meer hoeft omdat het dan ineens een gepasseerd station is? Hou toch op, zeg. Dat zou pas echt lullig zijn. Heb ik eindelijk een behandeling gevonden die mij een stuk verder kan helpen, komt het gewoon te laat. Nou echt niet! Alles wat in mijn vermogen ligt zal ik uit de kast trekken om eventueel in maart door dr. Slebos behandeld te worden met eenrichtingsventielen in de bovenste, rechter longkwab. Stelvio Trial, komt u maar. Ik wacht met grote smart. Oktober of maart? Op Dierendag is de loting Stelvio Trial.

27 september 2011, Leeuwarden, Aldlân Oost, thuis

Advertenties

Over oogwerkdotnl

Levenslustige man, geboren in het jaar 1957 te Vlaardingen. Opgegroeid in Delfzijl en thans levend in de hoofdstad van Friesland. Zowel passief als actief muziekliefhebber. Kan drummen en een beetje gitaar spelen. Andere grote passie is zeilen. Bij voorkeur in een open boot maar vind het ook heerlijk om met een kajuitjacht op zee te zeilen of met een platbodem op het Wad. Gehuwd met Anna Wolthuizen die eind 1995 met een ernstige vorm van MS geconfronteerd werd. Zelf sinds enige jaren ernstige longproblemen. COPD Gold 4. Dit is de laatste fase van deze chronische ziekte. Waar Anna eerst de patiënt was en ik de gezonde partner, lijken de rollen nu wel omgekeerd. Vaak is Anna de betere van ons tweeën. Waar het zal eindigen en wanneer, is door geen mens met enige zekerheid te zeggen. Ook de longartsen kunnen geen enkele prognose schetsen. Dat ik niet heel lang meer te leven heb, denken ze wel te kunnen zeggen maar hoe lang "niet lang meer" dan is, weten ze ook niet. Natte vinger werk dus. En daar moeten we het dan maar mee doen.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Loting Stelvio Trial

 1. marritanne zegt:

  Jemig wat een heftige tijd moet dit dan zijn voor je! Hopelijk is het ondanks dat wachten altijd te lang duurt een beetje snel dierendag voor jou en nog meer hoop ik dat je dan gewoon in Oktober aan de beurt bent! Dat moet gewoon! Hang in there hans!! En als het pas maart wordt, ook dan sleep jij je er wel door!
  liefs,

  Marrit

 2. johnny zegt:

  Hoi Hans bij jou moet het gewoon!, Oktober is de maand ,gaat gebeuren gewoon.
  Is wel moeilijk verhaal, mischien kunnen we dr.Slebos overhalen om voor jou een uitzondering te maken?Foster is een probleem aan het worden voor jou,kunnen ze dan geen grotere verpakking verstrekken?moet toch kunnen.
  Hoop dat het goed komt. Zal wel ,altijd positief blijven greetz Johnny

 3. Lucy zegt:

  Ik ga voor oktober! duimduimduimduimduimduim

 4. Sam zegt:

  Ik duim ook heel hard voor je hans. Ik hoop echt heel hard dat je in oktober geholpen kan worden…. maart is dan inderdaad plots ver weg!! Maar stel dat het geen oktober wordt.. weet ik zeker dat je het op je doorzettingsvermogen red tot maart… je hebt het al zo vaak bewezen.. alleen hoop ik dat het niet nodig is deze keer!

  Gr Sam

 5. ZijalleenisZij zegt:

  Ook ik hoop dat je in oktober geholpen gaat worden.
  Jammer van die foto bij je blog….

 6. Tam zegt:

  Voor zo’n woest beest als jou moet dat wel goedkomen op wereld dierendag toch?

  You’re in my thoughts, luvvie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s