Dodenrit

Vluchtend voor de wolven. Zo ziet mijn leven er momenteel uit. Het doet me denken aan “De Dodenrit” die Drs. P. alweer een tijd geleden schreef. Hij was zo’n geniaal tekstdichter die zijn eigen, sterke teksten, vanachter de piano ook nog eens fantastisch kon begeleiden. Het is zeker de moeite waard de filmpjes op YouTube eens aandachtig tot je te nemen. Drs. P. behoort tot Neerlands erfgoed.

De filmpjes op You Tube zijn in ieder geval veel meer de moeite waard dan mijn weblogjes hier. Ook dat erfgoed gebeuren is voor wat betreft mijn weblog helemaal niets waard. Iedere maand veel bezoekers en een page rank van 5 door de grote Google. Ik ben er gezegend mee. Gezegend met mijn eigen dodenrit.

5 februari, Leeuwarden, Aldlân Oost, thuis

 

 

 

Over oogwerkdotnl

Levenslustige man, geboren in het jaar 1957 te Vlaardingen. Opgegroeid in Delfzijl en thans levend in de hoofdstad van Friesland. Zowel passief als actief muziekliefhebber. Kan drummen en een beetje gitaar spelen. Andere grote passie is zeilen. Bij voorkeur in een open boot maar vind het ook heerlijk om met een kajuitjacht op zee te zeilen of met een platbodem op het Wad. Gehuwd met Anna Wolthuizen die eind 1995 met een ernstige vorm van MS geconfronteerd werd. Zelf sinds enige jaren ernstige longproblemen. COPD Gold 4. Dit is de laatste fase van deze chronische ziekte. Waar Anna eerst de patiënt was en ik de gezonde partner, lijken de rollen nu wel omgekeerd. Vaak is Anna de betere van ons tweeën. Waar het zal eindigen en wanneer, is door geen mens met enige zekerheid te zeggen. Ook de longartsen kunnen geen enkele prognose schetsen. Dat ik niet heel lang meer te leven heb, denken ze wel te kunnen zeggen maar hoe lang "niet lang meer" dan is, weten ze ook niet. Natte vinger werk dus. En daar moeten we het dan maar mee doen.
Dit bericht werd geplaatst in Laatste gevecht en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s